top of page

20.11.2023 Yara ny hovedpartner til Industriuka!


Samtidig med at utstillingshallene nærmer seg utsolgt for IndustriUka 2024, er det gledelig å kunne ønske Yara velkommen som ny hovedsamarbeidspartner for de neste tre årene!


Den viktigste møteplassen for landbasert industri i det grønne og digitale skiftet har vært gjennom en sterk vekst de siste årene. Over 7000 besøkende fra mer enn 600 selskap deltok på ukas ulike arrangementer i år, og det er allerede forhåndsbooket flere stands til neste år enn det var totalt i år! Det er derfor relativt trygt å si at mange kommer til å prioritere Industriuka neste år, en uke der ulike aktører kobles og viser frem ny teknologi, og samtidig kan være med å påvirke rammebetingelsene for industrien. '


Yara har hatt en tydelig rolle på scenen og som partner for teknologiselskaper på Industriuka de seneste årene, og det er derfor gledelig at de ønske å bidra enda mer aktivt. Nå vil de være med å løfte arenaen videre: "For oss som ønsker å være i front i våre industrisektorer, er det helt avgjørende å få frem verdens beste tekniske løsninger, konkurransedyktige rammevilkår, og tilgang på smarte hoder både på kort og lang sikt. Derfor tar vi steget opp som hovedsamarbeidspartner for Industriuka. Vi er imponert over den posisjonen Industriuka har tatt på kort sikt, og vi tror vi kan bidra til å løfte dette ytterligere gjennom en langsiktig samarbeidsavtale."sier Merete Østby, sjef for Yaras digitale operasjoner."Yara har en historisk posisjon i norsk landbasert industri. Mye av denne industrien er bygget på skuldrene til Yaras grunnleggere. En slik avtale betyr både økonomisk styrking av Industriuka, og ikke minst tilgang til et nettverk i industrilokomotivet vi tror både Yara, Industriuka og andre deltakere vil tjene på" sier Bård Stranheim, leder av Powered by Telemark som er ansvarlig for Industriuka.
Ønsker du også å sikre deg en plass på IndustriUka 2024? Reserver din stand her, eller ta kontakt med en av oss for hallkart og mer informasjon om de mange fordelene du får som utstiller!


Fordeler som utstiller på IndustriUka 2024:

Med to smekkfulle messehaller, tre konferansescener og nærmere 8000 besøkende, var årets utgave av IndustriUka den største noensinne. Og som Telemarksavisa skrev i en artikkel 16. mai - Jobber du med det grønne skiftet, må du være her!. Du finner i tillegg masse fine bilder fra årets og fjorårets gjennomføring på www.IndustriUkaExpo.no.


Grenland er Norges ubestridt største industriregion, og i årene fremover skal det investeres store summer i og ut fra regionen. En stor del av dette vil være investeringer i bærekraftige industriprosjekt, og målet er at Grenland skal bli verdens første klimapositive industriregion innen 2040. Dette byr på enorme muligheter for industrien, og på IndustriUka fokuserer vi på hvordan du som leverandør kan ta del i disse. Med dette bakteppet inviterer en samlet Grenlandsregion til en fantastisk uke med fokus på bærekraftig omstilling av industrien, og kontraktsmuligheter i de mange kommende industriprosjektene.


Noen av fordelene du får som utstiller er:

- Eksponering mot 10.000+ besøkende fra over 700 sentrale selskap

- Ferske oppdateringer og siste nytt om forretningsmuligheter i de store trendene og kommende prosjekt

- En effektiv og unik arena til å pleie og utvide nettverket ditt med beslutningstakere fra flere potensielle kundegrupper

- Full tilgang til MøteBørsen (forhåndsbookede direktemøter med innkjøpere og prosjektledere fra utvalgte selskap)

- Mulighet til å la besøkende forhåndsbooke møter med ditt selskap (om ønskelig)

- Hjelp til møtebooking med andre utstillere

- Selskapsprofilering og produktpresentasjon på våre nettsider, sosiale medier og i nyhetsbrev (om ønskelig)

- Tilgang og deltakelse inn mot studentsatsningen Generasjon Z

- Tilgang til KarriereBørsen - vår nye arena for forhåndsavtalte speed-intervjuer mellom utstillere og studenter

- Tilgang og deltakelse på alle side-arrangement

- Mulighet til å benytte scener i messehallen for korte innlegg

- Billett til kveldsarrangement, underholdning og 3-retters middag

og mye mer...


Prisen er flat 2750,-/kvm, + reg.avgift på 5000,- uansett størrelse.


Vi sees i Porsgrunn 10.-13. juni 2024, når en samlet Grenlandsregion atter inviterer til en fantastisk uke med fokus på bærekraftig omstilling av industrien!

bottom of page