top of page

24.11.21 Møt Score på VTEC2022!

Etter at vi i forrige uke slapp nyheten om et langsiktig og strategisk samarbeid med Industriuka, og at store aktører som Equinor, Yara, Aker melder sin ankomst, har vi merket en betydelig pågang fra selskap som ønsker å være med til Grenlands største industrielle møteplass neste år.


Fra å ha et mål om 50 utstillere, ser det ut som om vi klarer å øke hallkapasiteten til en maksgrense på 87 stands. Industrien og regionen slutter virkelig oppom initiativet, og vi gleder oss alle til å kunne samles i Grenland 1.-2. juni!


Et av selskapene som var tidlig ute med å sikre seg plass var Score fra Randaberg utenfor Stavanger. Siden oppstarten i 1993 har de vært en markedsleder på ventiltjenester innen olje- & gassindustrien, og de beveger seg nå inn på grønne markeder som karbonfangst, hydrogen, vann og bio.


Med nyopprettet kontor i Kongsberg skal de dekke Østlandet, og i tillegg jobbe inn mot Sverige.

Score hadde gleden av å være med på Stavanger Energy Conference i august, og erfaringene derfra, samt tiltalende insdustri i Grenlandsområdet, gjorde at de tidlig sikret seg plass på Vestfold Telemark Energy Conference 1.-2. juni.


"På Stavanger Energy Conference møtte vi eksisterende kunder og etablerte kontakt med flere nye potensielle kunder og samarbeidspartnere." sier Frode Medhus, Business Development Manager hos Score,

i en kommentar.


"Vi har store forventninger når vi nå skal til Grenland og VTEC2022. Vi ser frem til noen hektiske og innholdsrike dager.

Vi ønsker å se mer på industriens problemstllinger på ventilsiden og vise frem våre løsninger på bla. monitorering, lekkasjedeteksjon og kvantifisering av interne og eksterne lekkasjer."
Reserver gjerne en stand direkte på EnergyConference.no eller ta kontakt med noen av oss!


De som booker plass før jul, får i tillegg til prioritet på møtebørs, også et gratis konferansepass til hele Industriuka (30. mai til 2. juni), samt logoprofilering på nettside og i sosiale medier.


"Sammen om å utvikle verdens første klimapositive industriregion!"

bottom of page