top of page

15.09.21 Leverandørindustrien ser til Grenland!

Neste år arrangeres Vestfold Telemark Energy Conference (VTEC2022) som et samarbeid mellom Stavanger Energy Conference (SEC) og Industriuka, og du er herved invitert til å bli med til Grenland 1.-2. juni 2022!


VTEC 2022

Vi inviterer til et fullspekket program med møtebørs, bedriftsbesøk, konferanse og messe, alt for å se nærmere på hva dette innebærer for deg og din bedrift. På samme måte som i Stavanger, er hovedfokuset hvordan du som leverandør kan ta del i disse mulighetene, enten alene eller sammen med andre.


Noen av de foreløpige hovedtemaene det jobbes med er:

  • Hvordan kan næringslivet sammen med det offentlige sørge for at vi når målsettingen om å bli den første klimapositive industriregionen?

  • Hvordan kan leverandørindustrien tilpasse seg og vokse med overgangen til «grønne leveranser»?

  • Hvilke nye muligheter er det for industrien på kort og lang sikt, og hvordan bli med som en mindre leverandør?

  • Samarbeid og samhandling for å kunne by på større kontrakter?

  • Nye hydrogensatsinger på Herøya (testsenter og fabrikk)

  • Grønn ammoniakk (HErøya GReen Ammonia)


REGIONEN Vestfold | Telemark

- en industriby med over 100 års industrihistorie ved utløpet av Telemarkskanalen og midt i Norges største industriregion!


Det satses, og i løpet av få år skal det investeres nær 100 mrd i regionen, der bærekraft og FNs klimamål ligger i bunn for alle pågående og planlagte prosjekter.


«Yara jobber med å elektrifisere sin ammoniakkfabrikk på Herøya i Porsgrunn. Det vil kutte 800 000 tonn CO2-utslipp til null. Planene er del av Yara, Statkraft og Aker Horizons partnerskap for å utvikle en verdikjede for grønt hydrogen og grønn ammoniakk i Norge.

Frier Vest Holding i Bamble er kommet til «kvarten» om lokalisering av Hydro, Equinor og Panasonics battericellefabrikk. Sykehuset i Telemark er i ferd med å bli landes første sykehus med fullskala renseanlegg, som vil hindre spredning av antibiotika resistente bakterier og miljøgifter. Teknologien er utviklet av det lokale grunder selskapet Sustaintech.» (Ref. Powered by Telemark).


Vi ønsker fremdeles å ha en lav inngangskostnad for å stille ut, slik at de fleste har råd til å vise frem teknologi, kunnskap og produkter som hører hjemme i det grønne skiftet. I tillegg ønsker vi å gi en rekke fordeler til de som bestiller tidlig.

Mer informasjon på Vestfold Telemark Energy Conference, men gi oss gjerne en lyd for en gjennomgang av mulighetene for din bedrift!bottom of page