top of page

14.12.21 Hva blir fremtidens "melk og brød" i industrien?

Ja, det er det du skal få svar på under INDUSTRI.UKA i mai neste år!

Innholdet formes i disse dager. Her får du noen smakebiter med vårt foreløpige program:


Mandag 30.05: Industripolitikk og finans Tirsdag 31.05: Energi med Seidr energipark, hydrogen, ammoniakk, olje/gass, biokarbon, sol/vind Onsdag 01.06: CCUS med felles CO2-fangst i Grenland, Langskip/Norcem, PyroCO2 og electrofuel Torsdag 02.06: Sirkulærøkonomi med Norners kjemisk resirkulering av plast, SecREEts, utnyttelse av sidestrømmer Alle dager: Teknologi, FoUI, disrupsjon, digitalisering

Nytt av året er en ny stor messehall hvor Industriuka samarbeider med Vestfold Telemark

Energy Conference (VTEC). Sammen ønsker vi å åpne dørene til nye forretningsmuligheter i det pågående grønne skiftet, både for de større aktørene så vel som de mindre leverandørene. De som booker plass nå før jul, får i tillegg til prioritet på møtebørs, også et gratis konferansepass til hele Industriuka neste år (30. mai til 2. juni), samt logoprofilering på nettside og i sosiale medier.

Bestill direkte på EnergyConference.no eller ta kontakt VTEC: sec@stavangerenergyconference.com Store og viktige aktører som Equinor, Yara, Aker og Statkraft har allerede meldt sin ankomst. De ønsker å delta i vårt utvidete møtebørs-konsept med innkjøpere – bli med du også! Samarbeidet mellom Vestfold Telemark Energy Conference (VTEC) og Industriuka er et langsiktig og strategisk samarbeid om å skape den viktigste årlige møteplassen for industrien i Europa!

Her er en foreløpig oversikt over bedrifter vil får møte under arrangementet VTEC | Industriuka 2022!bottom of page