top of page

17.11.21.De store melder sin ankomst til VTEC og Industriuka 2022!

Industriuka har inngått et langsiktig og strategisk samarbeid med Stavanger Energy Conference (SEC) om å bygge opp en stor årlig industrimesse i Grenland; Vestfold Telemark Energy Conference (VTEC).


Sammen med Green Industry Cluster ønsker vi å åpne dørene til nye forretningsmuligheter i det pågående grønne skiftet, både for de større aktørene såvel som de mindre leverandørene.

Det er derfor gledelig å kunne fortelle at store og viktige aktører som Equinor, Yara, Aker og Statkraft allerede har meldt sin ankomst, og ønsker å delta i vårt utvidete møtebørs konsept med innkjøpere!

Vi jobber samtidig med å tilrettelegge for bedriftsbesøk for tilreisende utstillere, men pga pågangen må vi prioritere selskap som booker plass før utgangen av året.


De som booker plass nå før jul, får i tillegg til prioritet på møtebørs, også et gratis konferansepass til hele Industriuka neste år (30. mai til 2. juni), samt logoprofilering på nettside og i sosiale medier.


Bestill direkte på EnergyConference.no eller ta kontakt med noen av oss i VTEC eller Industriuka!


VTEC2022 - Sammen om å utvikle verdens første klimapositive industriregion! Det skal investeres nær 100 mrd med utgangspunkt i Norges største industriregion de neste årene, og VTEC og Industriuka inviterer til et fullspekket program med møtebørs, bedriftsbesøk, konferanse og messe, alt for å se nærmere på hva dette innebærer for deg og din bedrift. På samme måte som Stavanger Energy Conference, er hovedfokuset hvordan du som leverandør kan ta del i disse mulighetene, enten alene eller sammen med andre.

Noen av de foreløpige hovedtemaene det jobbes med er:

  • Hvordan kan næringslivet sammen med det offentlige sørge for at vi når målsettingen om å bli den første klimapositive industriregionen?

  • Hvordan kan leverandørindustrien tilpasse seg og vokse med overgangen til «grønne leveranser»?

  • Hvilke nye muligheter er det for industrien på kort og lang sikt, og hvordan bli med som en mindre leverandør?

  • Samarbeid og samhandling for å kunne by på større kontrakter?

  • Nye hydrogensatsinger på Herøya (testsenter og fabrikk)

  • Grønn ammoniakk (HErøya GReen Ammonia)

  • Verdikjeder innen solenergi - hvordan ta del i fremtidens prosjekt?

bottom of page