top of page

27.01.22 Møt Aker Clean Hydrogen på Industri.Uka | VTEC2022!

At Norges største industriregion endelig får sin egen industrimesse, har blitt veldig godt mottatt, og stadige flere bedrifter melder sin ankomst til Porsgrunn 30. mai - 2. juni 2022.


En av de mange du kan møte er Aker Clean Hydrogen. Ragnhild Stokholm kommer for å presentere den nye hydrogenfabrikken på Rjukan, og hvilke muligheter som følger for industrien ved etablering av nye grønne verdikjeder. De stiller også på møtebørsen, hvor du som utstiller kan booke direkte møte for å avdekke konkrete muligheter for din bedrift!


Storstilt hydrogenproduksjon på Rjukan – hva er rett timing i markedet? Aker Clean Hydrogen er etablert for å produsere rent hydrogen i industriell skala til det globale markedet. Til Industriuka og VTEC2022 kommer leder for bærekraft, Ragnhild Stokholm, for å fortelle mer om satsningen. I Rjukan Næringspark skal det etter hvert produseres opp mot 20 tonn hydrogen per dag. En av utfordringene er at markedet er umodent, og at det er vanskelig å planlegge riktige investeringer og størrelse. Under konferansen vil Stokholm fortelle hvordan de jobber med å få utvikle markedet/kunder, riktig timing, og hvordan virkemiddelbruken bør innrettes for å styrke fremveksten av hydrogen i Norge.- Sammen om å utvikle verdens første klimapositive industriregion! Det skal investeres nær 100 mrd med utgangspunkt i Norges største industriregion de neste årene, og Industriuka og VTEC inviterer til et fullspekket program med møtebørs, bedriftsbesøk, konferanse og messe, alt for å se nærmere på hva dette innebærer for deg og din bedrift. På samme måte som Stavanger Energy Conference, er hovedfokuset hvordan du som leverandør kan ta del i disse mulighetene, enten alene eller sammen med andre.


Prismessig ligger vi langt under tilsvarende messer, og det er ingen skjulte kostnader slik en ofte er vant med. Vi har en flat kvm-pris på 2750,- og en registreringsavgift på 5000,- uansett størrelse.

Dette inkluderer bla tepper, vegger, strøm, fritt antall standpersonell, møtebørs, og to billetter til kveldsarrangementet.


Mer informasjon og bestilling av stand: EnergyConference.no / Industriuka.no.

Vi sees i Porsgrunn!

bottom of page