top of page

24.09.21 Leverandørene booker plass i Grenland neste år!

Neste år arrangeres Vestfold Telemark Energy Conference (VTEC2022) som et samarbeid mellom Stavanger Energy Conference (SEC2021) og Industriuka i Porsgrunn.


På samme måte som i Stavanger, er hovedfokuset hvordan du som leverandør kan ta del i mulighetene i det grønne skiftet, enten alene eller sammen med andre. Med over 100 års industrihistorie, og nær 100 milliarder i fremtidige investeringer, er dette en arena som vil kunne åpne mange dører for leverandører som tar turen over.


Alvøen AS Et av selskapene som allerede har meldt sin ankomst er Alvøen fra Godvik utenfor Bergen. Siden starten i 1985 har de alene levert over 3400 CNC fresanlegg, graveringsmaskiner og lasersystemer til industrien. Alvøen var også med på SEC2021 for fire uker siden, og erfaringene derfra er mye av grunnen til at de var raskt ute med å sikre seg plass i Grenland 1.-2. juni neste år.


"På Stavanger Energy Conference hadde vi flere relevante salg, møtte eksisterende kunder og etablerte kontakt med flere nye potensielle kunder enn vi hadde forventet." sier Geir Myhrvold, salgskonsulent i Alvøen, i en kommentar. "Vi har minst like store forventninger når vi nå skal til Grenland og VTEC2022. Vi gleder oss til noen hektiske og innholdsrike dager, og vil blant annet benytte anledningen til å vise frem de små merkemaskinene Epilog Edge 12 og Epilog Edge 24."Mulighetene i regionen er enorme, og for oss som arrangør er det viktigste å tilrettelegge for en god møteplass, B2B-møter og faglig påfyll. Kan dette være en mulighet også for din bedrift til å vise frem teknologi, kunnskap og produkter som hører hjemme i det grønne skiftet?

Du finner mer informasjon på Vestfold Telemark Energy Conference, men gi oss gjerne en lyd for en gjennomgang.

bottom of page