top of page

23.11.2023 IndustriUka lanserer Generasjon Z!

Norges viktigste møteplass for bærekraftig industri har vokst kraftig de siste årene, og er blitt en arena sentrale politikere og næringslivsledere prioriterer i stadig sterkere grad.


Grenland er Norges ubestridt største industriregion, og for å nå målet om å bli verdens første klimapositive industriregion innen 2040, skal det investeres store summer i og ut fra regionen. Dersom vi skal lykkes med dette ambisiøse målet, er vi avhengig av å investere i fremtidens medarbeidere. Sammen med en rekke samarbeidspartnere lanserer vi derfor Generasjon Z - et nytt konsept som gir deg direkte tilgang til de beste studentene og studiestedene!


Med en egen dedikert øy skreddersyr vi et samlingspunkt for effektive møter mellom studenter og næringsliv. Foruten å ha en egen scene, vil Generasjon Z også være stedet for en rekke forhåndsavtalte speedintervju, hvor næringslivet tilbyr masteroppgaver, internships, traineeprogram og ansettelser i fremtidens industriprosjekt. Ønsker din bedrift å benytte denne muligheten anbefaler vi å være tidlig ute. Utstillere vil blir prioritert, og arrangementet nærmer seg nå utsolgt 7 måneder før det braker løs.


Vi har også et par dedikerte sponsorplasser for Generasjon Z, hvor du som sponsor kan være med å farge arenaen og få en ekstra eksponering mot studentene og studiestedene.


Reserver din stand her, eller ta kontakt med en av oss for hallkart og mer informasjon om sponsormulighetene og Generasjon Z 2024!
bottom of page