top of page

22.02.22 Møt Statkraft, NHO og Innovasjon Norge på Industriuka | VTEC 2022!

30. mai – 2. juni møtes leverandørindustrien i Porsgrunn under paraplyen forretningsmuligheter i det pågående grønne skiftet.

Utstillingsdelen er nesten utsolgt, du finner de få ledige plassene her!Julie Wedege fra Statkraft til Industriuka | VTEC 2022

Vi er stolte av å presentere Julie Wedege, direktør for politikk og eierskap i Statkraft til Industriuka/VTEC 2022!

Wedege kommer til Industriukas dag for energi, tirsdag 31. mai, og skal ta for seg tematikk rundt fremtidens kraftsystemer, med spesielt fokus på norsk og europeisk politikk og reguleringer, energi og klimapolitikk. Denne presentasjonen gleder vi oss virkelig til å høre, fra en av de helt sentrale aktørene innenfor dette feltet.Innovasjon Norge og NHO med felles frokostmøte på Industriuka | VTEC 2022 Et av flere virkelig engasjerende frokostseminarer skjer som et samarbeid mellom Innovasjon Norge og NHO. Tirsdag 31. mai stiller de spørsmålet «Hvordan lykkes vi med å øke norsk eksport?», og følger opp med å utfordre på hvordan vi kan samarbeide om å øke fastlandseksporten med 50% innen 2030.

Møt Ole Erik Almlid, adm. dir. i NHO, Anniken Fægri Damm-Larsen, direktør Innovasjon Norge Vestfold og Telemark sammen med bedrifter og politikere. Dette frokostmøtet utvikles stadig, og vil oppdateres med nye navn fortløpende.
Les mer om programmet og hold deg oppdatert på Industriuka.no og VTEC2022. Vi har også lagt ut første bolk med billetter på TicketCo.no, sikre deg plass allerede idag!


Vi ønsker velkommen til Industriuka 2022 - Sammen om å utvikle verdens første klimapositive industriregion!bottom of page