top of page

12.01.22 Møt Hydra Pipe på VTEC2022!

At Norges største industriregion endelig får sin egen industrimesse, har blitt veldig godt mottatt i leverandørindustrien. Vi får daglig henvendelser fra selskap som ønsker å stille ut på denne nye møteplassen, og vi ser nå en fare for å bli utsolgt tidligere enn noen gang (det er dessverre ikke mulig å utvide utstillingsområdet i år).


Hvem kan du så møte i Porsgunn 30. mai - 2. juni? Vi oppdaterer løpende på EnergyConference.no, men ønsker i tillegg å fremheve et par utstillere hver uke.

Ved å kjenne til selskapene på forhånd, vil en kunne få en enda mer effektiv messe og møtebørs på årets høydepunkt i Grenland.

Et selskap vi ønsker å trekke frem idag er Hydra Pipe, som tar turen over fjellet fra Bergen.


"Hydra Pipe har store prosjekt innen landbasert industri, oppdrett, maritim sektor og olje, gass og energi. På VTEC vil vi blant annet fokusere på Pyplok som er lekkasjefritt og reduserer kostnader og nedetid ved installasjon, og har store miljømessige gevinster.

Av nyheter her vil vi spesilet trekke frem Pyplok for oksygenførende linjer, og Pyplok i titan. Besøk oss på standen og få mer info rundt våre produkter og løsninger for deg!"

- Bjørn Tore Karlsen, Sales Manager Oil & Gas, Hydra PipeHYDRA PIPE - VÅR ERFARING :

Med bransjens lengste erfaring har vi en unik kunnskap innen vårt segment.

Vi er mye mer enn en rørleverandør, vi er innovative innen vårt fagfelt for din bedrift, og totalleverandør enten du vil gjenge, bruke formesystemer, bruke SAE flensesystemer, Slanger, Ventiler, klammer eller vårt prestisjeprodukt Pyplok, kort sagt alt som har med linjeføring av vesker mellom 06mm og 12 tommer å gjøre.

Hydra Pipe har store prosjekter gående i landbasert industri, innen oppdrett, på Maritim sektor og innen Olje Gass og Energi.

Sjekk ut vår hjemmeside og vår produkt katalog på: www.hydrapipe.no


UNIKE PRODUKTER:

PYPLOK er et unikt gjenge- og sveisefritt fittingssystem. Det er lekkasjefritt og reduserer kostnadene og nedetid ved installasjon, samtidig som det har store miljømessige gevinster. Er dine systemer mellom 1/4 – 4 tommer / 06 – 115mm, i materialene Sort stål – Aluminium - CuNi (Kobber Nikkel) – Aisi 316 – Duplex - Super Duplex – Titan så har vi en unik miljøvennlig, kostnadsbesparende, tidsbesparende, kald sammenføyningsløsning for dere.


NYHETER:

Pyplok for oksygenførende linjer

Pyplok i Titan.


KUNDEFOKUS:

Uansett problemstilling vil vi i Hydra Pipe finne en løsning som passer perfekt for deg, og sparer deg for både tid og penger.


GARANTIER:

Alle våre produkter er sertifisert og godkjent. Vi er ISO-sertifisert etter ISO9001:2015 og ISO14001:2015. Vi er også godkjent i EPIM, og i Equinors TR-system.


MILJØFOKUS:

Miljø er et større fokus enn noen gang, også for oss. Vi er stolte av å kunne tilby mer miljøvennlige og lekkasjefrie produkter

bottom of page