top of page

10.02.22 Møt Kyocera Fineceramics på Industriuka og VTEC2022!


30.mai - 2. juni 2022 samles leverandørene og industrien i Grenland til en fullspekket industriuke med konferanse, messe og møtebørs.


Arrangementet blir Norges viktigste møteplass for grønn industri med hovedfokus på forretningsmuligheter i det pågående grønne skiftet.​

Et selskap som var tidlig ute og sikret seg plass, og som det kan verdt å sette av tid til å møte, er Kyocera Fineceramics.


"KYOCERA Fineceramics ser frem til å delta på VTEC2022 i Porsgrunn. Vi var med på Stavanger Energy Conference i fjor, og det var virkelig bra og interessant for Kyocera. Der møtte vi både eksisterande gode kunder, og flere nye interessante potensielle kunder med stor interesse for vår High-Performance Keramik. Vi gleder oss veldig til å møtes igjen den 30 mai - 2 juni i Grenland. Vi lanserte nylig et nytt mer bækraftig keramisk Zirkoniumoksid-materiale for krevende applikasjoner og robuste prosesser. Vi kaller det nye materialet FZM +, og vi forteller gjerne mer om det på VTEC2022. Er du nysgjerrig allerede nå kan du besøke vår hjemmeside eller ta direkte kontakt!


KYOCERA Fineceramics Nordics AB og Kyocera Group har et bredt utvalg av ulike keramiske materiale og produkter. En av våre spesialiteter er samanføying av keramikk og ulike metaller hvor vi bruker av ulike samanføyningsmetoder avhengig av krav og bruksområde.

Innen fornybar energi ser vi et stort potensial for bruk for våre keramiske gjennomføringar / penetratorer og sensordeler. Kyocera jobber aktivt med flere prosjekter for bl.a hydrogenfangst, solenergi, vindkraft og lagring av disse. Vi hjelper gjerne med gode designforslag og tekniske løsninger.

Vårt erfarne nordiske team er alltid klare til å supporta våre kunder og markeder!"Vi ses på VTEC2022!

- Cornelia F. Sundberg, Managing Director Kyocera


bottom of page