top of page

08.02.22 Hvordan kan mindre leverandører komme inn i større prosjekt?

Med stadig flere og større prosjekt i det grønne skiftet burde industrien smile fra øre til øre. Men hvordan er det egentlig å komme i posisjon for en liten leverandør til en stor kunde?

Og hva når kunden i tillegg er langt unna?


Dette skal vi prøve å gi deg svar på under Industriuka og VTEC2022. I tillegg til konkrete tips fra de store kontraktørene, vil Niras supplere med et foredrag som handler om nettopp dette.

Hvilke erfaringer har de har gjort seg på veien med å bygge opp en imponerende referanseliste av internasjonale giganter?Det handler om å ta del i mulighetene, og på Industriuka er vi så konkrete som mulig. En samlet leverandørindustri inviterer til den første og største møteplassen i Norges største industriregion. Store deler av programmet under Industriuka er vinklet mot konkrete muligheter for deg som leverandør, og på Vestfold Telemark Energy Conference kan du møte beslutningstakere og innkjøpere i korte 1-1 møter for å komme i posisjon til mange av de nye prosjektene fremover!


Industriuka og VTEC2022 - Sammen om å utvikle verdens første klimapositive industriregion! Det skal investeres nær 100 mrd med utgangspunkt i Norges største industriregion de neste årene, og Industriuka inviterer til et fullspekket program med møtebørs, bedriftsbesøk, konferanse og messe, alt for å se nærmere på hva dette innebærer for deg og din bedrift. På samme måte som Stavanger Energy Conference, er hovedfokuset hvordan du som leverandør kan ta del i disse mulighetene, enten alene eller sammen med andre.


Utstillingen begynner nå å fylles opp, og vi har nå venteliste på enkelte standstørrelser!

Vi anbefaler derfor å ta snarlig kontakt dersom du ønsker å være med!


Mer informasjon og bestilling av stand: EnergyConference.no / Industriuka.no.

Vi sees i Porsgrunn!bottom of page