top of page

07.12.2023 Ny internasjonal industriaktør partner opp med IndustriUka!

Norges viktigste møteplass for bærekraftig industri har vokst kraftig de siste årene, og er blitt en arena sentrale politikere og næringslivsledere prioriterer i stadig sterkere grad. Etter nyheten om at Yara har tatt rollen som hovedsponsor de neste 3 årene, er det gledelig å kunne ønske velkommen ENRX velkommen som ny partner og hallsponsor av IndustriUka.


Med 1.8 MRD i omsetning, 1150 ansatte og løsninger for varmebehandling i 80 land, er ENRX i verdenseliten på sitt område. I tillegg utvikler selskapet nye løsninger for trådløs ladning og kraftoverføring. ENRX vil være godt synlig både før og under IndustriUka, og samarbeidsavtalen gjør det mulig å synliggjøre IndustriUka i enda større grad. I tillegg ligger det i navnet "hallsponsors" natur at den nesten utsolgte Porsgrunn Arena endrer navn til ENRX Arena for kommende arrangement!
For oss er Industriuka et viktig sted å være, fordi vi ønsker å møte bedriftene, men like mye fordi vi ønsker å møte morgendagens medarbeidere, sier Karianne Namløs Lunde i ENRX.


Synlighet lokalt, og det å fremstå som en spennende og attraktiv bedrift, er meget viktig for oss, tilføyer Magnus Wold.


Hvordan skal vi bli best i verden på det vi driver med dersom vi ikke får tak i de beste folkene i Grenland?

IndustriUka er en viktig del for å få frem dette!Grenland er Norges ubestridt største industriregion, og for å nå målet om å bli verdens første klimapositive industriregion innen 2040, skal det investeres store summer i og ut fra regionen. Stadig flere bedrifter prioriterer IndustriUka neste år, du finner de fleste utstillerne på denne Utstilleroversikten!


Dersom du ønsker å sikre deg en av våre siste standplasser for Industriuka 2024, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss snarest mulig!

bottom of page