top of page

01.02.22 Møt Reàl Marine på VTEC | Industriuka 2022!

Det er nå 4 måneder til leverandørene og industrien møtes i Grenland til en fullspekket industriuke med konferanse, messe og møtebørs. Stadig flere selskap melder sin ankomst, og over 70% av utstillingshallen er nå booket av selskap som kommer til Porsgrunn for å ta del i nye grønne forretningsmuligheter.


I tiden frem mot arrangementet ønsker vi å fremheve noen av utstillerne det kan verdt å sette av tid til å møte på Industriuka og VTEC2022. Denne uken ønsker vi spesielt å trekke frem Reàl Marine.Reál Marine gleder seg til å reise over fjellet og til VTEC2022. Vi har god erfaring med messearrangørene, og vet at dette kommer til å bli bra! Reál Marine er Ieverandør av preserveringsutstyr og produktbeskyttelse, og vi er eksperter på å beskytte utstyr mot frost og varme, fukt, gasser, rust, støv, sand og mekaniske påkjenninger.

I fremtiden tror vi at det blir viktig å bruke preserveringsutstyr av god kvalitet som gir lengre virkningstid, og som gjerne også er gjenbrukbart/resirkulerbart. Det betyr at produktene dine varer lengre, og gir mindre vedlikehold og nedetid – Det er bærekraftig! Vi gleder oss til å vise våre siste nyheter på VTEC2022!

- Erik Holsvik, Sales Manager Reàl Marine ASIndustriuka og VTEC2022 - Sammen om å utvikle verdens første klimapositive industriregion! Det skal investeres nær 100 mrd med utgangspunkt i Norges største industriregion de neste årene, og det inviteres til et fullspekket program med møtebørs, bedriftsbesøk, konferanse og messe, alt for å se nærmere på hva dette innebærer for deg og din bedrift.

På samme måte som Stavanger Energy Conference, er hovedfokuset hvordan du som leverandør kan ta del i disse mulighetene, enten alene eller sammen med andre.


Mer informasjon og/eller bestilling av stand: EnergyConference.no / Industriuka.no.

Vi sees i Porsgrunn!

bottom of page